Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine nu doar ca partidul va merge mai departe, dar in final va da si amnistia si gratierea.

"Vom continua sa modificam legile, vom modifica si se trece totul prin Parlament, vom continua ca astia sa raspunda in fata legii si la final dam si amnistie si gratiere. Cu sau fara voia PNL, Orban, USR si Tomac. (...) Ne-am asumat ca lupta asta a noastra pentru dreptate si pentru nenorocirile pe care le-au facut ticalosii astia poporului roman intreg", a declarat Stefanescu, la Romania TV, mentionand implicararea SRI in justitie, potrivit Hotnews.ro.

Stefanescu a spus ca partidul sau este "cel mai patit" si a fost "vanat de jos in sus".

"85% din conducerile judetene si conducerea nationala este intr-o forma de ancheta. (....) Avem 1183 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali intr-o forma de ancheta, incepand de la abuz in serviciu, ANI, DNA samd", a mai adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.