Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ca Eugen Teodorovici nu are nicio legatura si nicio putere sa limiteze libera circulatie a fortei de munca in UE, insa are puterea si obligatia sa nu minta si sa nu falsifice datele despre situatia bugetului tarii.

"1. Incasari egale cu 2017 ( realizate prin jefuirea companiilor de stat carora le-au luat in avans si banii din 2019) si cheltuieli cu 20% mai mari in 2018

2. deficit (adica bani pe care nu ii avem ca venituri dar ii cheltuim) mai mare cu 3 miliarde de euro pe primele 10 luni din 2018 fata de 2017

3. Incasari din fonduri europene cu 10% mai mici in 2018 fata de 2017 (cand a fost un an foarte prost)!

4. 1 miliard de lei luat la rectificare de la Transporturi (investitii in infrastructura) ca sa platesti dobanzi la imprumuturi!!!!

Azi (nr. marti) toata lumea il ataca pe Eugen Teodorovici pentru traznaia care i-a iesit pe gura cu limitarea in timp a dreptului la munca al romanilor in UE/ adevarul este ca Eugen este un tip inteligent si pregatit profesional dar, in ultimul an, tot incercand sa intre in gratiile lui Dragnea si Dancila aratand ca e mai destept decat ei scoate periodic pe gura "porumbei" pe care nu stie cum sa ii mai prinda (deh - anturajul te ridica sau te coboara).

Adevarul este insa ca Ministerul de Finante nu are nicio legatura si nicio putere ( din fericire) sa limiteze libera circulatie a fortei de munca in UE / insa are puterea si obligatia sa nu minta si sa nu falsifice datele despre situatia Bugetului tarii , sa nu semneze ordonanta privind Marele Jaf National cu Fondul Suveran, sa nu distruga echilibrele macroeconomice, sa nu schimbe de 100 de ori pe an dupa ureche Codul Fiscal si sa nu ne imprumute cu miliarde de euro cu care sa cumpere voturi pentru Partid - miliarde care ne vor impovara pe noi si copiii nostri multi ani de acum incolo!

Despre "crimele economice" de mai sus la adresa viitorului Romaniei nu vorbeste nimeni - si o tinem o zi intreaga cu critica la adresa unei traznai spuse de un ministru care vorbeste prea mult si prea pe langa subiectele aflate in competenta sa!

In 2020 o sa vina nota de plata pentru acest dezmat si inconstienta - si suntem condamnati sa retraim ororile anilor 2010-2011/ asta este adevarat problema a Ministerului de Finante!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si:
Klaus Iohannis efectuează o vizită de lucru în Grecia. Subiectele...
Klaus Iohannis efectuează o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.