Liderul ALDE Calin Popescu-Tariceanu spune ca ideea propusa de Eugen Teodorovici, de a limita permisul de munca in strainatate, nu este o masura cu care ALDE este de acord.

Ca sa incep cu o gluma, asta e cumva o viziune liberala. Nicidecum nu suntem de acord cu o asemenea masura, pentru ca dreptul de a munci in interiorul UE este un drept castigat de toti romanii, de care foarte multi au inteles sa beneficieze. Problema deficitului fortei de munca din Romania nu se rezolva prin limitarea unui drept castigat. Trebuie sa ne gandim la alte solutii. Nu suntem singura tara care s-a confruntat cu o penurie a fortei de munca, trebuie sa invatam de la altii” a spus Calin Popescu-Tariceanu, potrivit Antena3.ro.

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici vrea ca romanii care lucreaza in strainatate sa aiba un singur permis de munca, valabil pentru o perioada limitata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.