Premierul Viorica Dancila a subliniat, luni, ca fiecare persoana are dreptul sa protesteze, dar Ziua Nationala este una care trebuie sa uneasca si nu sa dezbine.

"Cred ca, macar acum, cand se apropie Ziua Nationala, ar trebui sa dam dovada de mai multa unitate. Este o zi importanta pentru fiecare roman, e o zi importanta pentru Romania, este important ce mesaj dam generatiilor urmatoare, ce mesaj dam pentru alte state si cred ca toate aceste elemente trebuie sa le aiba in vedere orice bun roman. Fiecare are dreptul sa fie nemultumit, sa mearga la proteste, dar eu cred ca Ziua Nationala este o zi prea importanta pentru noi sa avem astfel de manifestari. Este ziua care trebuie sa ne uneasca, nu sa ne dezbine si cred ca de la acest lucru trebuie sa pornim", a declarat prim-ministrul, la Palatul Parlamentului, dupa sedinta conducerii PSD.

Viorica Dancila nu a dorit sa comenteze punctul de vedere al Jandarmeriei pe marginea acestui subiect.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.