Fostul ministru Vlad Voiculescu sustine ca reactia pe care primarul Capitalei, Gabriela Firea, a avut-o dupa pronuntarea deciziei instantei privind desfiintarea companiilor municipale arata ceea ce PSD a urmarit dintotdeauna: control total.
"Ceea ce Gabriela Firea face la Bucuresti nu difera cu nimic de strategia PSD la nivel national. Daca la nivel national companiile de stat sunt lasate fara vlaga prin confiscarea de facto a fondurilor destinate dezvoltarii, in companiile de la Bucuresti s-a instaurat camarila Firea-Pandele intru sifonarea banului public.

Din fericire, de data asta au putut fi opriti de justitie prin actiunea laudabila a catorva membri ai opozitiei. Atitudinea Gabrielei Firea, dupa comunicarea hotararii judecatoresti, este graitoare. PSD vrea control total – si mai ales control asupra justitiei. Sa poata face orice si toti sa ia act"
, a declarat Vlad Voiculescu, potrivit impreunapentruromania.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.