Prim-vicepresedintele Pro Romania Nicolae Banicioiu a declarat joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Resita, ca indiferent ce ar face presedintele Klaus Iohannis, privit prin oglinda lui Dragnea mai creste electoral.

"Presedintele Iohannis are acum un mod foarte bun de a se reinventa, pentru ca il are pe domnul Dragnea, care ii ofera atat de multe pe tava, incat, indiferent ce ar face Iohannis, privit prin oglinda lui Dragnea mai creste electoral. Pro Romania se gandeste sa nu lase stanga fara un candidat viabil pentru Cotroceni. In momentul de fata, de la PSD nu e o persoana care sa poata intra in turul al doilea, care sa poata sa duca o lupta cu Iohannis", a afirmat Nicolae Banicioiu, potrivit dcnews.

Prezent la conferinta, coordonatorul filialei Caras-Severin a Pro Romania, Sorin Simescu, a afirmat ca "usa partidului este deschisa" pentru cei care doresc sa se inscrie in randurile formatiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.