Florin Iordache a declarat, joi, despre refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-i numi in functie pe cei doi ministri, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, pentru ca este in campanie electorala si vrea sa blocheze activitatea guvernului.
"Presedintele este in campanie. Presedintele nu face decat sa blocheze activitatea guvernului. Nu e nimic nou in aceasta chestiune. Demisia e o chestiune personala, iar chestiunea cu revocarea este atributul personal al primului- ministru. Ceea ce face presedintele nu e nimic nou, dar din pacate invoca 1 Decembrie si invoca unitatea, in conditiile in care nu face decat sa blocheze guvernul.

Nu este atributul dumnealui sa cenzureze propunerile pe care de revocare ale primului ministru. Demonstreaza inca o data este intr-o batalie deschisa cu guvernul si cu majoritatea parlamentara. El vrea sa intarzie performanta guvernului, ceea ce este contraproductiv
”, a declarat deputatul PSD Florin Iordache, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.