Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu a urmarit declaratiile ale lui Ilan Laufer, in care acesta l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism, pe motiv ca a avut, marti, o agenda incarcata, insa lui i-a facut o parere foarte buna.

"Ieri (marti - n.r.) am avut o agenda aglomerata. Nu am urmarit declaratiile.

L-am cunoscut si ca ministru, fiind ministru o persoana tanara, care mie mi-a facut o parere foarte buna. Este educat, are experienta in domeniul privat. Daca primul ministru l-a ales pentru postul respectiv cred ca este suficient", a spus Tariceanu, potrivit stiripesurse.ro.

Chestionat ce parere are despre faptul ca Laufer a mai fost remaniat o data, Tariceanu a spus ca schimbarile ministrilor nu se decid numai pe lipsa de performanta.

"Cateodata schimbarile unor ministri nu sunt decise numai pe lipsa de performanta. Sunt si alte considerente care pot interveni atunci cand decizi o anumita rocada si in fond nu e obligatoriu ca doi oameni sa aiba despre o persoana aceeasi parere", a adaugat Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.