Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, vorbeste intr-o postare pe Facebook, despre iresponsabilitatea actualei guvernari, subliniind ca "exercitarea prerogativei prezidentiale mai stavileste din dezastrul pregatit de Liviu Dragnea Romaniei prin aceasta remaniere".

"Exercitarea prerogativei prezidentiale mai stavileste din dezastrul pregatit de Liviu Dragnea Romaniei prin aceasta remaniere guvernamentala.

Prezenta unui om fara experienta in transporturi in fruntea acestui minister ar fi fost o veste foarte proasta pentru toti romanii. Ar fi indepartat Romania si mai mult de realizarea proiectelor de infrastructura cu bani europeni.

70 de ministri in 2 ani arata iresponsabilitatea acestei guvernari.

Inlocuirea unor fideli incompetenti cu alti fideli incompetenti arata dispretul fata de interesul public, precum si ramanerea si a acestui ultim guvern in agenda de promovare a intereselor unor persoane condamnate sau inculpate pentru coruptie", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.