Fostul presedinte Traian Basescu spune ca declaratia in care Ilan Lufer il acuza de antisemitism pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este „ingrozitoare”.

"Punct si de la capat!

Am vazut declaratia fostului ministru Ilan Laufer de la pupitrul cu insemnele PSD. Ingrozitoare!

S-a ajuns prea departe in batalia politica dintre Presedintele Romaniei si Dragnea/Tariceanu, dintre Presedintele Romaniei si Guvernul Romaniei, dintre majoritatea parlamentara si opozitie, dintre ministrul justitiei si procurorul general dintre cei din strada si cei din Palatul Victoria, ajungandu-se pana la acuzatii de antisemitism si inalta tradare . Romania a devenit pur si simplu o tara sfasiata de batalii politice.

Este evident ca nimeni nu-si mai alege mijloacele si singurul obiectiv este distrugerea oponentului, intr-o goana nesatioasa pentru putere.
Din pacate, in batalia politica au fost antrenate si institutii teoretic nepolitice ale statului, fie ca vorbim de structuri de securitate, justitie sau institutii de decizie economica.

Din pacate, intr-o perioada in care UE se transforma, NATO se transforma, aliantele se schimba sau se consolideaza, rezultatul bataliilor autohtone pare a indrepta lucrurile catre un dezastru politic, social si economic al Romaniei, care pare nepasatoare la ce se petrece in jurul sau.

V-o spune unul care niciodata nu a refuzat batalia politica: OPRITI-VA! ATI MERS PREA DEPARTE !

Si vorba Domnului Presedinte Iohannis, „PUNCT SI DE LA CAPAT”.
PS - Faceti mai oameni buni un "Protocol de Colaborare Institutionala" care sa cuprinda doar cateva obiective precise si importante. Macar pentru CENTENAR. Va suna cumva cunoscuta solutia?
", scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.