Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat cu privire la acuzatiile aduse de Ilan Laufer presedintelui Klaus Iohannis ca daca se confirma, acestea ar avea legaturi si conotatii dincolo de granitele tarii.
"Domnul presedinte dovedeste foarte clar, cu intentie sau fara, din nestiinta sau nu numai, ca reuseste sa dea peste cap agenda intregii tari facand astfel de actiuni, astfel de lucruri, astfel de respingeri la propunerile pertinente ale Partidului Social Democrat de schimbarea a unor colegi ministri, fara sa argumenteze, dincolo de obligatia, a deciziei Curtii de a face acest lucru moral fata de votul dat in Parlament, fata de romani, pentru un partid, pentru o alianta, o coalitie de guvernamant, pentru Guvern. Ce sa spun? Ar fi de bun simt ca domnul presedinte sa raspunda acestor acuzatii destul de grave. Cred ca pana acum astfel de acuze aduse unui presedinte de stat nu au mai fost facute si sunt extrem de grave. Daca ele se confirma sunt legaturi si conotatii dincolo de granitele acestei tari si deja suntem fara sa vrem parte a unei, sa spunem asa, unei dispute la nivel international.

Sunt acuze la care ma tem ca domnul presedinte nu are cum, nici daca isi doreste, in aceasta noapte, sa aduca argumente.(...) Nu mai este vorba de presedinte ca persoane, e vorba de institutia prezidential
a", a spus Teodorovici, potrivit Antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.