Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, cu privire la remanierea ministrilor din guvernul Dancila, ca aceasta nu aduce nimic bun deoarece nu reprezinta altceva o rafuiala intre clanurile mafiote din PSD.
"PSD este un izvor nesecat, citez dintr-un clasic in viata, un fost PSD-ist, un izvor nesecat de maimute si de prosti. Actuala remaniere este inlocuirea unor prosti si a unor slugi cu alti prosti si cu alte slugi. Nu este altceva decat o rafuiala intre clanurile mafiote din PSD, prin care Dragnea urmareste sa ii pedepseasca pe baronii razvratiti si sa ii rasplateasca pe baronii care i-au salvat scaunul. Aceasta remaniere nu aduce nimic bun in functionarea Guvernului, nu va face altceva decat sa aduca alti incompetenti, alti oameni care nu au nicio legatura cu domeniul de activitate in care isi vor desfasura activitatea si care sunt selectati pe unicul criteriu al fidelitatii, slugarniciei fata de Dragnea si fata de baronul care va sustine candidatura ministrilor.

Nu pot sa nu remarc ca aceasta remaniere contine in sine un mesaj pentru pensionari din partea PSD, si anume ca PSD recunoaste ca a esuat in respectarea promisiunilor catre pensionari, pentru ca altfel nu pot sa inteleg de ce Olguta Vasilescu da bir cu fugitii din ministerul pe care l-a condus pana acum si de ce abandoneaza asa zisa reformp a pensiilor facuta de PSD, in timp ce dezbaterea legii pensiilor este in Parlament
”, a spus Orban, dupa Biroul Executiv al PNL, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.