Jurnalistii de la Rise Project au publicat sambata, pe Facebook, un montaj cu imagini de la o vanatoare in care apar Liviu Dragnea, politiceni cunoscuti si sefi din Tel Drum.

In clip, Liviu Dragnea apare la o partida de vanatoare alaturi de lideri importanti din PSD, precum Marian Oprisan, Paul Stanescu, Dumitru Buzatu, Adrian Tutuianu, Constantin Nita ori Nicusor Constantinescu.

Mai apar si Petre Pitis, director general Tel Drum, Mircea Visan, director tehnic al Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum si Florea Neda, actionar Tel Drum, fost manager, informeaza Digi24.

Videoclipul poate fi vazut aici.

E un colaj de imagini video si fotografii care nu sunt facute intr-o singura data. Am analizat imaginile care se intind pe o perioada mai mare de 9 ani. Ele incep din 2009. Vedem cine a participat la aceste partide de vanatoare. Majoritatea dintre ei sunt membrii PSD cu functii importante in stat. Sunt sute de partide de vanatoare. Nu toate au loc in Belina. Sunt cel putin 7 fonduri de vanatoare”, a explicat, pentru Digi24, Elena Dumitru, jurnalist Rise Project.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.