Comisia Europeana sustine ca nu tine cont de tabere politice si ca mereu se va face o analiza cat se poate de obiectiva si de echilibrata asupra situatiilor din statele membre.

"Nu avem o agenda politica. Facem ce ni s-a incredintat sa facem la momentul aderarii Romaniei la UE.

Comisia nu tine cont de tabere politice. Incercam mereu sa prezentam analize cat se poate de obiective si de echilibrate asupra situatiilor din cele doua state membre. Evaluarile pe care le-am facut in rapoartele noastre au fost sustinute mereu de statele membre la nivelul Consiliului UE. Puteti sa va uitati si la analizele GRECO sau ale Comisiei de la Venetia - toate arata aceleasi lucruri.

Dupa cum a spus ieri si prim-vicepresedintele Timmermans, MCV ajuta, nu pedepseste. Scopul este, desigur, sa se faca progrese in vederea incheierii MCV. Comisia va face o noua evaluare a progreselor in acest mandat", spune Comisia Europeana, potrivit informatiilor Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.