Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca dosarele instrumentate de DNA constituie “o incercare” de spargere a actualei coalitii.

Chestionat daca dosare DNA ar putea constitui presiuni pentru destramarea actualei coalitii, raspunsul presedintelui Senatului a fost: "Ne invartim in jurul aceluiasi subiect, adica incercarea de spargere a actualei coalitii si de daramare a Guvernului. (...) Din punctul meu de vedere, nu e nicio sansa, si nu din punctul meu de vedere personal, ci al grupului ALDE si al partidului.

Sigur ca nu spune nimeni (despre spargerea coalitiei prin dosare - n.r.) pentru ca serviciile de informatii nu ne-au pus la dispozitie aceste lucruri, pentru ca nu se ocupa cu asa ceva si probabil ca incet- incet vor apare lucruri la suprafata, dar sunt de aproape 30 de ani in politica si dati-mi voie sa spun ca nu mai cred in coincidente", a spus el, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.