Fostul premier Victor Ponta sustine ca prima oara de la aderarea Romaniei la UE "suntem alaturi de Ungaria lui Viktor Orban si totusi mult mai rau".

"Rezolutia impotriva Guvernului Romaniei a trecut in Parlamentul European cu 473 voturi PENTRU ( PPE, Socialisti, ALDE, Verzi ) si 151 impotriva ( extremisti, radicali etc)!

Si acum Mafia lui Dragnea si slugile lui de la televizor vor incepe sa spuna ce rea e Europa si cum ii prigoneste pe ei - cand de fapt Europa le spune sa nu mai fure si sa nu mai dea legi ca sa scape de pedeapsa! Eu cred ca Romania si romanii trebuie sa fie mai respectati si mai puternici in Europa - dar nu putem cere aceste lucruri cat timp avem in frunte politicieni mafioti si analfabeti!

Prima data de la aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana - suntem alaturi de Ungaria lui Viktor Orban (si totusi mult mai rau)!

Voturi in PE impotriva Ungariei- 448; voturi impotriva Romaniei -473; pentru Ungaria-197, pentru Romania -151. Interesant nu?", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.