La intrarea in sedinta Biroului Permanent, Gabriela Firea a tinut sa mentioneze ca cei care au semnat scrisoarea de demitere a presedintelui PSD, Liviu Dragnera, si care apoi s-au razgandit dau dovada de "lipsa de respect" si "lasitate".

"Eu cred ca nu trebuie ca oamenii politici sa se bazeze pe o forta din spate sau din lateral. Sustinerea mea e votul romanilor. Sunt colegi pe care nu vreau eu sa-i calific, au dreptul la opinie, care considera ca desi au semnat acea scrisoare pe care sunt 28 de semnaturi, probabil oferta politica sau administrativa a fost mult mai tentanta. Eu nu pot sa le aduc o critica, nu imi permit. Am avut discutie cu un coleg, presedinte de organizatie, caruia i-am facut un mic repros ca a semnat alaturi de mine acea scrisoare. Mi-a spus ca nu a semnat pentru demiterea lui Dragnea, ci pentru convocarea CEx. Mi s-a parut o lipsa de respect atat de mare si o lasitate. Sa vii sa spui ca ai semnat pentru o convocare, cand acolo era foarte clar un tabel cu nume si prenume pentru demitere, mi se pare...", a spus Firea, citata de adevarul.ro.

Gabriela Firea nu a dat nume, insa a negat ca ar fi vorba despre Niculae Badalau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.