Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca va fi prezenta marti la sedinta Biroului Permanent National si abia asteapta sa vada daca va fi pusa in discutie situatia ei de "rebela".
Intrebata intr-o conferinta de presa daca ii e frica de o posibila excludere a sa, avand in vedere ca in perioada urmatoare are loc o noua sedinta a CEx al PSD, ea a raspuns ca abia asteapta acea sedinta si ca nu va fugi cum sustin unii colegi.

"Avem maine (nr. marti) un Birou Permanent National la Parlament, parca la ora 11,00, voi fi prezenta, nu fug, cum spun unii colegi de-ai mei, cand sunt in tara particip de fiecare data. Sa vedem daca se va pune in discutie si situatia mea de rebela, spun ei, de aparatoare a drepturilor bucurestenilor, spun eu, daca nu, la Comitetul Executiv, pe care abia il astept", a spus Firea potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.