Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca nu comunica cu seful statului.

"Ne intelegem perfect. Pai nu comunicam. Evident ca nu e normal, dar m-ati intrebat cum ne intelegem, v-am spus daca nu comunicam atunci...", a raspuns liderul ALDE, intrebat Cum se intelege cu Iohannis.

De asemenea, Tariceanu a mai vorbit si despre sansele lui Dacian Ciolos la alegerile prezidentiale, daca acesta poate fi o amenintare pentru actualul sef de stat: "Sondajele nu arata acest lucru, dar probabil ca daca actualii concurenti de pe scena politica unul cate unul vor fi eliminati, atunci sigur ca poate sa vina unul, care este la coada plutonului si sa ajunga in frunte. Asta nu e nimic as spune de neconceput, se poate. (...) L-am cunoscut cand a fost ministru al agriculturii. Fiecare soldat crede ca are in ranita bastonul de maresal. Nu trebuie eu sa il apreciez, oamenii, daca are un mesaj credibil, ca la fiecare", a spus el la Romania TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.