Primarul general al Capitalei a declarat la RTV ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, impreuna cu membri de partid foarte apropiati au pus la cale atacul violent al jandarmilor impotriva protestarilor la mitingul din 10 august.

"Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale si am informatiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia sa decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite ca nu a fost asa. Vrea sa transforme capitala Romaniei, municipiul Bucuresti si sa ajungem precum Beirut", a declarat Firea, potrivit Digi24.

Presedintele organizatiei judetene a Partidului Social Democrat (PSD) Constanta, Felix Stroe, a raspuns la dezvaluirile facute de Gabriela Firea si considera ca primarul Capitalei „s-a dedat la atacuri de o violenta extrema si s-a lansat intr-o serie de afirmatii lipsite de logica si dovezi, aducand prejudicii grave de imagine partidului”. Stroe considera ca probabil prin astfel de afirmatii Firea doreste sa creeze o ruptura, dar si excluderea sa din partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.