Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca nu se bucura pentru ca Traian Basescu a fost audiat la DNA, dar nici nu sufera, insa a precizat ca fostul presedinte este un "mare iubitor de dosare si are ocazia sa le traiasca pe pielea lui".

"Domnul Basescu este un mare iubitor de dosare si are ocazia, in sfarsit, sa le traiasca pe pielea lui. Nu ma bucur, dar nici nu pot sa spun ca sufar dupa Basescu (...) Nici nu stiu de ce a fost chemat (...) Ii placea cu dosarele, abia astept sa il strigam si noi ca e penal, nu?", a aratat Victor Ponta, la Romania TV.

Fostul presedinte Traian Basescu a fost audiat, vineri, mai bine de trei ore, de procurorii anticoruptie, in calitate de martor intr-un dosar.

La iesirea din sediul DNA, Traian Basescu a declarat ca a fost audiat in calitate de martor intr-o comisie rogatorie, scrie Agerpres.

"Am fost martor la o comisie rogatorie"
, a spus Basescu.

El nu a dat insa alte detalii legate de aceasta comisie si de tara care a solicitat informatii prin aceasta metoda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.