Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a precizat sambata, pentru Agerpres, in contextul informatiilor din mass-media privind o demisie a sa din functie, ca isi rezerva dreptul sa isi exprime punctele de vedere in cadrul Guvernului si al Partidului Social Democrat, din a carui conducere face parte.

"Din respect pentru colegii mei si pentru responsabilitatile pe care le am atat la nivel european, cat si la nivel national, pe care le tratez cu seriozitate si profesionalism, imi rezerv dreptul sa imi exprim punctele de vedere in cadrul Guvernului, respectiv al Partidului Social Democrat, din a carui conducere fac parte", a declarat Victor Negrescu.

Presa centrala a relatat sambata ca ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, si-ar fi depus demisia din functie.

Intrebata, la un post de televiziune, daca poate confirma aceasta informatie, Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, a precizat: "Din cate inteleg, s-a produs aceasta demisie a domnului Negrescu". Ea a comentat ca, "probabil, ceea ce l-a determinat sa recurga la acest gest a fost ceva de natura personala".

Mai mult, intrebata ce se va intampla cu acest portofoliu, in conditiile in care mai sunt mai putin de doua luni pana cand Romania va prelua presedintia semestriala rotativa a Consiliului UE, Rovana Plumb a raspuns: "Vom vedea ce decizie va lua doamna prim-ministru in perioada imediat urmatoare, dar va asigur ca suntem pregatiti pentru preluarea presedintiei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.