Dupa informatia aparuta potrivit careia ministrul delegat pentru Afaceri Europene a demisionat, fostul premier Victor Ponta sustine ca Victor Negrescu se numara printre putinii actuali ministri pregatiti pentru functia sa.

"Sper ca aceasta stire 'pe surse' sa NU fie adevarata / Victor Negrescu este unul dintre putinii actuali ministri chiar pregatit pentru functia sa, cu bune conexiuni pe plan european si, asa cum am spus de multe ori, unul dintre ultimii adevarat social - democrati din conducerea actuala a PSD .

Cel mai grav este faptul ca Victor Negrescu este Ministrul care a lucrat pentru pregatirea preluarii de catre Romania a Presedintiei semestriale a Consiliului UE de la 1 Ianuarie - ce mesaj transmitem noi la Bruxelles prin demisia sa? Si marti vom avea aprobata in Parlamentul European o rezolutie extrem de negativa la adresa Romaniei - urmata de Raportul Comisiei Europene privind MCV (la fel de negativ)!

Se pare ca cineva chiar si-a propus sa ne scoata din Uniunea Europeana- ProRomania va lupta cu toate puterile contra acestor oligarhi care vor sa confiste total viitorul tarii noastre!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.