Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca se va interesa la la specialisti despre un orizont de timp pentru realizarea Autostrazii Unirii (Iasi - Targu Mures), precizand ca nu face "un pariu" pe aceasta tema.

"Abia s-a aprobat ieri. (...) Asta este o intrebare care nu arata rigoare. Nu suntem la pronosport (...). O sa ma interesez, o sa vorbesc cu ministrul Transporturilor prezent sau viitor, cu specialisti de la Guvern, cu cei din Compania de Drumuri, cu cei din Comisia de Prognoza ca sa vedem care este orizontul de timp posibil la care aceasta autostrada sa fie finalizata. Numai atunci va pot da un raspuns. Eu pariu pe asa ceva n-am sa fac", a spus Liviu Dragnea potrivit Romaniatv.net.

Miercuri, Camera Deputatilor a adoptat, cu 261 de voturi "pentru", doua "impotriva" si cinci abtineri, proiectul de lege privind aprobarea realizarii autostrazii Iasi-Targu Mures - Autostrada Unirii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.