Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat referitor la faptul ca ar putea aparea in dosarul in care este implicat Calin Popescu Tariceanu, ca nu il preocupa astfel de aberatii.

"Nu am astfel de informatii si chiar nu ma preocupa astfel de aberatii si idiotenii. Daca ma cheama cineva sa discut, raspund la orice fel de intrebare. Dar, repet: unii isi pierd timpul si resursele financiare ale tarii pe astfel de aberatii", a declarat Eugen Teodorovici, potrivit dcnews.

Chestionat daca isi aminteste sa fi semnat documente care vizeaza Microsoft, la acea perioada, Eugen Teodorovici a declarat ca atunci semna in locului ministrului de Finante de la acea vreme.

"Daca am facut-o atunci, eram secretar de stat la Finante si probabil ca semnam in locul ministrului de Finante la acea data - Varujan Vosganian, iar rolul ministrului de Finante era acela de a aloca sumele respective pentru ceea ce ministerul stabileste ca principiu, ca fiind o prioritate pentru acest sector. Am semnat mii de documente, daca ele exista, inseamna ca au fost si legale din punctul meu de vedere, daca altii au alte argumente, sa le aduca, foarte bine", a adaugat Teodorovici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.