Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a afirmat ca efectele deciziei CCR pot fi unele foarte mari pentru procese si stabilitatea sistemului legislativ din Romania.
"Trebuie sa asteptam si motivarea Curtii pentru a vedea care a fost conflictul pe care Curtea l-a avut in considerare. Efectele pot fi unele foarte mari pentru procese si stabilitatea sistemului legislativ din Romania, pentru ca nu se intampla ca efect direct doar faptul ca procesul lui Liviu Dragnea se va relua - asta fiind o consecinta evidenta si e important sa ne intrebam cati oameni au posibilitatea sa isi schimbe judecatorii atunci cand doresc, cum tocmai se intampla domnului Dragnea.

Dar, daca mergem pe o interpretare literala a deciziei, de asta spuneam ca e important sa vedem motivarea, pare ca pentru toate procesele din ultima perioada judecate de ICCJ apare o noua cale de revizuire, ceea ce este un lucru foarte grav
", a declarat Barna, potrivit stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.