Senatorul PSD Niculae Badalau il critica pe Adrian Tutuianu, recent exclus din partid, si ii transmite ca ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul fata de colegi.

Intrebat daca Adrian Tutuianu are sanse sa revina in partid dupa ce va contesta decizia la Comisia de etica a PSD si in instanta, Badalau a spus ca nu stie, insa este posibil.

"Nu stiu subiectul asta. E posibil sa aiba. (...) Nu ma cobor sa-i dau un sfat, dar cred ca ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul vizavi de colegi. Ca sa faci parte dintr-un colectiv, totusi... nu tot colectivul e rau si numai tu esti bun si destept si viteaz si devreme acasa. Sa fim seriosi! (...) Nu e normal si nu e corect sa se faca aceste inregistrari, dar nu uitati ca aceste inregistrari s-au facut la organizatia judeteana PSD Dambovita, unde domnul Tutuianu era presedinte in acel moment. Pe de alta parte, ce a reiesit din acele inregistrari arata ca domnul Tutuianu era un fel de spirit viu al partidului si al politicii romanesti in care Titulescu pur si simplu nu exista comparativ cu maretia dansului, punand epitete si absolut toti colegii aveau o calitate pe care nu as vrea sa o dezvolt aici. De aici nu denota decat o lipsa de caracter", a spus Badalau.

Badalau i-a transmis lui Tutuianu "sa nu mai puna epitete colegilor"

"Am vazut o declaratie vizavi de mine, declaratie care m-a mirat, dar tinand cont de cum au fost evenimentele sau comportamentul domnului Tutuianu in ultima perioada incep sa inteleg. Vreau sa ii comunic si o sa ii comunic si personal si public ca nu a facut nicio negociere cu nimeni, dansul nu e stapanul adevarului si are acelasi comportament gresit fata de colegi, considerand ca unii negociaza, si mai ales cei care nu sunt de aceeasi parere cu dansul. Dansul nu e stapanul adevarului si nici nu a avut cele mai bune rezultate sau cea mai buna organizare din tara. Si ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul si sa nu mai puna epitete colegilor, pentru ca nu are calitatea asta si nici nu cred ca e in stare sa o faca", a afirmat Badalau, miercuri, la Senat.

De asemenea, Badalau a subliniat ca primarii din judetul Dambovita "nu vor avea de suferit" in urma excluderii din PSD a lui Adrian Tutuianu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.