Adrian Tutuianu, exclus luni din PSD, este de parere ca oamenii politici responsabili trebuie sa rezolve problemele prin dialog, sa colaboreze, nu sa plimbe "documente cu valize".
"Este o disputa politica. Eu cred ca ar fi trebuit sa trecem de mult de faza dezbaterii politice cu valizele. Sa trecem la faza de dezbaterii politice serioase pe teme de interes nationale, precum infrastructura si economie. Plimbatul cu valizele, Dragnea cu nu stiu ce valiza, Iohannis cu alta valiza, este o treaba de oameni neseriosi. Oamenii politici responsabili ar trebui sa stea de vorba, nu sa mimeze dialogul, ar trebui sa gaseasca solutii de colaborare.

Presedintele ar trebui sa fie mediator, iar partidul politic aflat la guvernare trebuie sa fie preocupat de problemele acestea - de infrastructura, economie, de rezolvarea problemelor generate de pesta porcina - si nu de plimbat documente cu valize. De treaba aceasta ar trebui sa se ocupe institutiile statului, fara sa le spuna cineva ca trebuie sa faca asta, pentru ca este in fisa postului lor
", a afirmat miercuri Tutuianu la Senat, potrivit jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.