Oana Vladuca, deputat PSD Dambovita, sustine, prin intermediul unei postari pe pagina de Facebook, ca ceea ce i s-a intamplat lui Adrian Tutuianu este anormal.

"Niciodata nu am crezut ca opiniile pe care le exprimam intr-un cadru intern de partid pot genera decizii radicale si irationale. Nu poti confisca un partid, nu poti executa lideri pe banda rulanta, apeland la frustrari in loc de argumente. Asta nu se cheama normalitate.

Imaginea unui partid despre care s-au spus mereu multe lucruri, dar niciodata ca nu ar sti sa guverneze, este astazi maculata de mai multe decizii profund eronate de leadership. Din pacate, asumarea lor nu a venit si PSD, in ansamblul sau, a devenit victima pierderii evidente de incredere la nivelul romanilor. Suntem parlamentari cu o activitate energica in teritoriu. Aprecierile noastre nu se bazeaza pe studii si analize teoretice, ele sunt perceptia directa a dialogului cu oamenii.

Organizatia PSD Dambovita a fost una dintre cele mai puternice la nivel national. Am castigat toate bataliile electorale cu Adrian Tutuianu presedinte, unele pentru care nimeni nu ne-a dat vreo sansa.

Ca atare si sustinerea pentru domnia-sa este totala si neconditionata. Orice demers al sau, din acest punct mai departe, este si al nostru. PSD Dambovita a realizat prea multe lucruri bune in toti acesti ani ca sa renuntam atat de usor la ele. Si pentru ce? Si pentru cine? Cui foloseste aceasta destabilizare?

Daca ni se va raspunde la aceste intrebari vom sti si cine sunt dusmanii din interior ai PSD", a scris Oana Vladuca pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.