Presedintele Comisiei speciale parlamentare pentru legile Justitiei, Florin Iordache, a declarat marti ca este "exclus" ca recomandarea Comisiei de la Venetia care vizeaza infiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie sa fie "sustinuta" sau "insusita" de grupul parlamentar PSD.

"Eu spun ce face PSD-ul, acea recomandare care vizeaza infiintarea sectiei speciale, este exclus sa o punem in legislatie. Eu am spus-o la Venetia, ministrul Justitiei era langa mine si nu a spus nimic. Am spus ca este exclus. Am intrebat: <La voi in tara exista o institutie nebuna ca DNA sa puna presiune pe magistrati? Nu>”, a declarat, marti, deputatul Florin Iordache, la dezbaterile din Comisia speciala pentru legile justitei.

El le-a mai spus membrilor din opozitie, legat de sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie ca trebuie sa se vada monstruozitatea sistemului.

"Trebuie sa se arate monstruozitatea sistemului. O sa vedeti in perioada urmatoare monstruozitatile”, a adaugat Iordache, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.