PSD Dambovita cere, intr-o declaratie comuna a membrilor BPJ, a parlamentarilor, primarilor, consilierilor judeteni, municipali si a presedintilor social-democrati ai organizatiilor locale din judetul Dambovita, remisa marti presei, revocarea deciziei de excludere din partid a lui Adrian Tutuianu.

''Noi, intruniti azi, 06 noiembrie 2018, am examinat hotararile Comitetul Executiv (CEx) Central al Partidului Social Democrat (PSD), din data de 05 noiembrie si am decis urmatoarele: apreciem ca abuzive si nefondate hotararile CEx vizand excluderea domnilor Adrian Tutuianu si Marian Neacsu; il sustinem neconditionat si fara rezerve pe domnul Adrian Tutuianu; solicitam conducerii Partidului Social Democrat sa dea dovada de intelepciune si sa revoce aceasta hotarare abuziva (excluderea domnilor Adrian Tutuianu si Marian Neacsu) care nu face altceva decat sa genereze turbulente periculoase.

Semnam, alaturi de Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, contestatia care va fi adresata Congresului PSD si solicitam analizarea cu celeritate si in conditii de impartialitate a situatiei de drept si de fapt.

'Apreciem ca presedinte legitim al PSD Dambovita este Adrian Tutuianu si solicitam Rovanei Plumb sa dea dovada de verticalitate si sa decline numirea toxica de presedinte interimar al PSD Dambovita. Noi, semnatarii acestei declaratii, boicotam orice actiune politica (Comitet Executiv Judetean, BPJ, Conferinta Judeteana), convocata sau initiata de conducerea interimara a PSD Dambovita impusa abuziv de CEX National, in data de 5.11.2018'', se arata in declaratie, potrivit dcnews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.