Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca orice ministru poate fi remaniat, insa nu poate spune daca Guvernul in ansamblul sau poate fi schimbat.

"Niciun ministru nu e batut in cuie, niciun ministru nu e de neschimbat. Pe cale de consecinta, orice ministru e remaniabil. Adica, eu cel putin asa stiu din teorie si cred ca asa e si in practica. Orice ministru la un moment dat poate fi remaniat. Nu stiu daca Guvernul in ansamblul sau poate fi schimbat", a afirmat Tudorel Toader, potrivit jurnalul.ro.

De asemenea, Tudorel Toader a fost solicitat sa comenteze afirmatiile unor social-democrati care sunt nemultumiti ca nu a dat ordonanta privind amnistia si gratierea.

"Va dati seama ce mare informatie va dau eu acum, daca voi spune 'da' sau daca voi spune 'nu'?! Si nu cred ca va puteti vaita ca nu am avut reactii si pozitii publice, dar toate la vremea lor", a spus Toader.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.