Deputatul Ioan Dirzu, lider al PSD Alba a declarat, cu privire la Corina Cretu, ca trebuie sa se decida daca este este comisarul UE sau al PNL.
Ioan Dirzu s-a aratat ingrijorat de faptul ca timpul petrecut de Corina Cretu alaturi de primarii ”PDL-isti ii intuneca judecata”.

Doamna Corina Cretu trebuie sa decida daca este comisarul UE sau al PNL (...) Ma ingrijoreaza faptul ca, timpul petrecut de doamna Cretu alaturi de primarii PDL-isti ii intuneca judecata. O vedem tot mai des pe doamna Cretu cu oameni care au girat fraudarea fondurilor europene in perioada Basescu-Boc, oameni care au tinut Romania la cele mai mici cote de absorbtie de fonduri europene. Doamna Cretu, daca doreste, poate sa fie foarte bine comisar PPE. Nu ne deranjeaza, doar sa ne-o spuna si noua, celor din tara, pentru cine lucreaza. De asemenea, doamna Cretu sa ne spuna, cand vine in Romania, daca politica de absorbtie a fondurilor se face cu Guvernul sau doar cu unii primari PDL, la cafea si receptii scumpe”, sustine Dirzu, intr-un comunicat de presa, potrivit Antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.