Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca nu se poate opune in cazul in care PSD va decide remanierea ministrului Justitiei.

"Tudorel Toader este un ministru independent pe locul PSD-ului. Este la recomandarea mea, sustinut de noi. Aprecierea mea si a colegilor mei fata de Tudorel Toader este una foarte buna, e un ministru care mie mi se pare ca s-a remarcat foarte mult nu numai ca ministru al Justitiei, dar ca ministru al intregului cabinet sau in comparatie si cu ceilalti colegi.

El a avut o performanta pe care as vrea s-o vad si la altii si din acest motiv ne-am declarat fara echivoc aprecierea. Acum, ce face PSD-ul cu locul care e al lui, e o problema a PSD-ului", a spus liderul ALDE la TVR 1, potrivit ziare.com.

Chestionat ce se va intampla daca Tudorel Toader nu va mai face parte din viitorul cabinet, raspunsul lui Tariceanu a fost: "Eu nu ma pot opune, pot sa-mi spun o parere".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.