Dupa decizia de excludere din PSD a senatorului Adrian Tutuianu si a secretarului general al partidului Marian Neacsu, vicepremierul Paul Stanescu a sustinut ca partidul a facut "o mare greseala".

"Cred ca partidul a facut o mare greseala astazi, poate cea mai mare greseala pe care a facut-o conducerea partidului astazi. Eu sunt langa doi colegi care au muncit in acest partid, care au merite deosebite. Niciodata nu au avut o actiune impotriva Partidului Social Democrat si, de aceea, eu chiar sunt langa ei si consider ca e o mare greseala", a spus Stanescu, citat de antena3.ro.

Comitetul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, acestia anuntand ca vor contesta decizia. Adrian Tutuianu a declarat ca aceasta este o greseala majora, in timp ce Neacsu a spus ca nu au primit nicio explicatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.