"Cea mai solidă contribuţie pe care domnul Cioloş ar putea-o avea la acţiunea opoziţiei ar fi să scoată odată actele la partidul mult promis şi să se oprească din atacarea celorlalte partide care au fost în fiecare zi, nu pe sărite sau între două zboruri, în prima linie a luptei anti-Dragnea pentru apărarea democraţiei în România", a scris Turcan pe Facebook.

În opinia sa, "ar fi fost poate util" ca Dacian Cioloş să precizeze pe câte voturi se pot baza din partea lui la o eventuală moţiune de cenzură.


"Ca lider al grupului PNL din Camera Deputaţilor, am discutat cu mai mulţi colegi din opoziţie în încercarea de a ne da seama cu cine negociază dl. Cioloş dărâmarea guvernului PSD-ALDE. Ne-ar fi de mare ajutor orice vot. Ar fi fost poate util ca dl. Cioloş să precizeze pe câte voturi ne putem baza din partea domniei sale la o eventuală moţiune de cenzură. În felul acesta putem urgenta depunerea unei moţiuni care să ducă la demiterea guvernului incompetent manevrat de Liviu Dragnea (inclusiv la demiterea dnei Carmen Dan, ministru incompetent şi abuziv, fost prefect de Teleorman în vremea guvernului Cioloş)", a mentionat Turcan.

Ea a adăugat că, deşi a văzut şi auzit multe în politică, încă nu a înţeles cum poate cineva negocia dărâmarea unui guvern neavând nici grup parlamentar şi nici partid.

Ciolos: PNL refuza cu obstinatie sa se reformeze

Duminică, Cioloş a spus că PNL se regăseşte în zona clasei politice vechi şi refuză cu obstinaţie să se reformeze.

"Din pacate, o spun cu un mare regret, PNL se regaseste in aceasta zona a clasei politice vechi si refuza cu obstinatie sa se reformeze si sa vina alaturi de noi într-un proiect de reformare profundă a societăţii româneşti. Un proiect cu accent pe bunăstare. Ei aşteaptă să cadă PSD natural şi ei să le ia locul. Experienţele din 1996 cu CDR şi din 2004 cu Alianţa DA ne-au arătat ca nu funcţionează acest model", a scris duminică Ciolos pe Facebook.