Deputatul PSD, Florin Iordache, a spus ca Tudorel Toader are responsabilitatea de a clarifica povestea legata de Augustin Lazar si, daca este vorba de o eroare, ar trebui sa si-o asume.

"Urmarim un serial pe FB mai mult, ministrul Justitiei are responsabilitea de a clarifica, daca a fost eroare, sa si-o asume, daca nu e eroare si are un document, sa il prezinte", a spus Iordache, potrivit Digi24.

Iordache a mai spus ca Tudorel Toader trebuie sa isi asume „mai multe lucruri, pentru intreaga activitate” si ca o evaluare va trebui facuta in partid.

"Atunci cand o sa facem evaluarea o sa am si eu cateva lucruri de spus colegilor mei. Astept evaluarea premierului si la PSD voi avea si eu cateva lucruri de spus", a afirmat Iordache.

Chestionat daca a votat impotriva ministrului, la motiune, Florin Iordache a negat.

"Nu am votat pentru ca au fost niste lucruri care cred ca nu trebuie trecute in motiune, cred ca avem responsabilittae ca partid atunci cand sustinem un guvern sa-l sustinem pana la capat. Nemultumirile le transam in partid".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.