Liviu Dragnea a rabufnit dupa ce o jurnalista l-a intrebat despre modificarile votate marti de plenul Senatului la Legea privind corectarea pedepselor si masurilor privative de libertate prin care este permisa aplicarea pedepsei la domiciului pentru anumite categorii de condamnari.

"Si cu ce dracu ma ajuta pe mine, domnisoara, ca sa inteleg si eu? Ca totusi, m-am saturat! In afara de mine mai sunt oameni in tara asta? Pe ei nu-i intrebati? M-am saturat. Inseamna ca orice lege ma favorizeaza pe mine, sunt si eu om si efectuv imi ajunge sa raspund la aceste prostii.

Vorbiti cu hastagul, vorbiti cu Iohannis, sa dea un decret sa ma impuste maine si de poimaine sa puteti discuta ce se intampla in tara asta. Ati ajuns, oameni tineri, sa sustineti securistii, sa sustineti abuzurile in Romania”, a mai spus Dragnea.

Mi-au distrus viata ani de zile. Asta e coruptia din Romania. M-au condamnat fara probe la referendum si in al doilea dosar la fel", a spus Liviu Dragnea, nervos.

Reactia liderului PSD, in video-ul de mai jos:


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.