Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti,cu privire la motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, ca e dreptul Opozitiei sa o depuna, dar este obligatia majoritatii sa voteze impotriva acesteia.

"Sa fie un lucru clar - motiunile nu sunt impotriva ministrului, motiunile nu afecteaza ministrul, motiunea este pe o tema. Nu e un vot de incredere sau de neincredere in ministru. Ca asa pare, asta e cu totul altceva, dar motiunile simple, am o experienta si pot sa va spun ca nu acesta este obiectivul lor. Orice motiune, pe orice domeniu, gaseste un ministru, fara indoiala, si e dreptul Opozitiei sa o faca, dar cred ca este obligatia noastra, ca membri ai majoritatii, sa votam impotriva motiunii", a spus Tariceanu, potrivit jurnalul.ro.

Tariceanu a afirmat ca Opozitia are dreptul sa foloseasca instrumentele democratice, el pledand pentru o democratie in "limitele legale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.