Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, la Digi24, ca daca partidul isi doreste, el este dispus sa intre in guvernul remaniat al premierului Viorica Dancila, si de asemenea, este de parere ca ar face fata trei ministere.

"Eu m-as duce oricand isi doreste partidul...in trei ministere cred ca as putea sa fac fata cu brio. Si ma refer la Ministerul Sanatatii, pentru ca sunt medic si cred ca pot sa gestionez un minister de asemenea natura, Ministerul Transporturilor, pentru ca il cunosc foarte bine si gestionez Comisia de transporturi de 4-5 ani si cred ca si la Ministerul de Interne as fi destul de bun", a spus Radulescu, potrivit Digi24.

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca a facut evaluarea ministrilor si urmeaza sa o prezinte in Comitetul Executiv al PSD, pentru care nu s-a stabilit inca data la care va fi convocat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.