Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu va pleca, marti, de la minister pana cand nu va oferi raspunsurile legate de dosarul de candidatura al procurorului general, Augustin Lazar.

"Pur si simplu, unii se baga in vorba. Nu ma refer la faptul ca o anumita persoana explica ieri cum este cu mapa profesionala. Pai eu am vorbit tot timpul de dosarul de candidatura, nu de mapa profesionala, si atunci iti pui intrebarea: de unde, ma rog, pornirea aceasta de a face deosebirea intre dosar de candidatura si mapa profesionala, cand stim prea bine deosebirile si n-a fost vorba de asa ceva?", a afirmat, marti dimineata, Tudorel Toader, la sosirea la Ministerul Justitiei, potrivit News.ro.

Chestionat de jurnalisti daca decizia de clasare despre care a vorbit exista in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar, Toader a spus ca nu va pleca de la minister pana nu va raspunde tuturor intrebarilor.

"Astazi nu plec de la Minister pana nu raspund la toate intrebarile. Va multumesc, astazi ofer raspunsurile", spus Toader.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.