Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat ca CSM-ul este singurul in masura sa studieze acel dosar de candidatura al procurorului general, Augustin Lazar, si sa spuna daca in acesta se afla hotararile de clasare despre care vorbeste ministrul Justitiei.
"Va fi evident si replica pe Facebook, asa cum am vazut in mod constant din partea domnului Toader, care a anuntat ca maine va veni cu alte dezvaluiri. Evident ca este cel mai stupid demers pe care l-am putut eu vedea din partea domnului ministru, dar sigur asa si-a cumparat locul de ministru pentru inca o bucata de timp. Remanierea si zvonul remanierii domniei sale se pare ca au avut efecte asupra deciziilor pe care le-a luat.

CSM-ul este singurul in masura sa studieze acel dosar de candidatura, este singurul in masura sa spuna daca la acel dosar se afla hotararile de clasare despre care ministrul Justitiei vorbeste. Convingerea mea este ca domnul ministru vorbeste in dodii si evident ca nu pot decat sa iau act de un raspuns oficial pe care Consiliul Superior al Magistraturii l-a dat astazi
", a afirmat Gorghiu, potrivit Romaniatv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.