Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca nu renunta la procedura de revocare a actualului procuror general al Romaniei, Augustin Lazar. De asemenea, Tudorel Toader sustine ca marti va prezenta procedura si graficul de numire a lui Augustin Lazar.

"Maine (n.r. marti) voi prezenta procedura si graficul de numire a celui care ocupa postul de procuror general. Maine (n.r. marti) voi face public si continutul dosarului de candidatura.

Pentru a observa eventualele neconcordante, preferabil ar fi sa cunoastem si continutul dosarului pe baza caruia a fost aprobat si semnat decretul de investitura. In mod normal, dosarele de la MJ, CSM si Cotroceni trebuie sa aiba un continut identic!

PS: Nu renunt la procedura de revocare a actualului procuror general. Este de observat si abordarea diferita de la Palatul Cotroceni - cererea de revocare "nu este oportuna politic / nu este oportuna" spre deosebire de cererea de revocare "este inadecvata"!!!, a scris Tudorel Toader luni, pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.