Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa "cantareasca foarte bine", avand in vedere ca liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca Toader trebuie sa ramana, iar presedintele Klaus Iohannis ca trebuie sa plece.

"Cum suntem acum la PSD, trebuie sa cantarim. Domnul Tariceanu spune sa ramana neaparat domnul Toader, domnul Iohannis spune sa plece domnul Toader. Suntem intr-o mare dilema la partid. Pozitia la partid o vom exprima. Trebuie sa cantarim foarte bine, e vorba de doua personalitati pregnante din politica romaneasca si PSD trebuie sa cantareasca", a afirmat Dragnea la Parlament.

Intrebat daca PSD este multumit de activitatea lui Toader, Dragnea a raspuns: "O sa spun in partid".

El a aratat ca nu-i citeste postarile de pe Facebook ale lui Tudorel Toader. "Eu nu citesc postarile nimanui", a adaugat Dragnea, potrivti Agerpres.

In legatura cu afirmatiile lui Tudorel Toader privind modificarile la legile justitiei, Dragnea a spus: "Daca si domnul Tudorel Toader ne cearta, inseamna ca mai este inca unul pe lista, deci sa se aseze la rand".

Dragnea a mentionat ca nu a citit evaluarea pe care Tudorel Toader a facut-o procurorului general, Augustin Lazar, pe care vrea sa-l revoce din functie.

"Trebuie sa va marturisesc ca nici nu l-am ascultat, nici nu am citit", a mai spus Dragnea.

Pe de alta parte, intrebat daca sunt tensiuni in coalitia de guvernare, Dragnea a raspuns: "Nu, ieri mi-am luat tensiunea si este in regula".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.