Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, sustine ca decizia CCR in cazul modificarilor propuse la Codul penal reprezinta "inca o lovitura pentru ultrasii PSD care vor sa incalece Justitia".

"Inca o lovitura pentru ultrasii PSD care vor sa incalece Justitia din Romania. Curtea Constitutionala a admis partial sesizarea de neconstitutionalitate privind modificarile propuse la Codul penal, depusa de Presedintele Romaniei, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Partidul National Liberal si ceilalti colegi din opozitie.

Era ultima piesa din pachetul de modificari propuse la legile Justitiei si legislatia penala care urmareste sa-i scape pe infractorii din PSD si ALDE de anchete penale si de puscarie.

Acum se vor intoarce in Parlament unde Partidul National Liberal a cerut reluarea dezbaterilor atat la legile Justitiei cat si la Codurile penale si punerea lor in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia, formulate tot la sesizarea Partidului National Liberal si a Presedintelui Romaniei.

Atunci cand multi credeau ca nu mai e nimic de facut pentru a-i opri pe acesti borfasi sa-si faca legi dupa chipul si asemanarea lor, Partidul National Liberal a reusit prin sesizarea Comisiei de la Venetia sa intoarca aceste legi nocive din drumul lor care ne-ar putea scoate din randul statelor Uniunii Europene.

Inca nu e totul pierdut, luptam pana la capat pentru o Romanie normala si europeana", a scris Danca pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.