Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca "este ultimul moment cand opozitia mai poate depune o motiune de cenzura, cu ceva sanse de reusita" in vederea indepartarii guvernului Dancila de la putere.

"Opozitia trebuie sa incerce acum!

Opozitia trebuie sa inteleaga un lucru elementar : fie ca vorbim despre economie, despre justitie, despre reprezentare la nivel UE, despre viata de zi cu zi a romanilor, majoritatea PSD – ALDE scufunda tara in mod accelerat.

Este ultimul moment cand opozitia mai poate depune o motiune de cenzura, cu ceva sanse de reusita, pentru indepartarea de la putere a guvernului marioneta Dancila. Altfel, opozitia este partasa la distrugerea Romaniei de catre aceasta adunatura de ticalosi ai politicii autohtone.

Opozitia trebuie sa aiba constiinta impacata ca a incercat.

PS - Stiu ca sunt multi 'filosofi' care spun ca n-ar fi momentul. Probabil, dupa ei, momentul potrivit este la Craciun", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.