Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va sustine miercuri, la ora 18,00, o declaratie de presa privind raportul de evaluare a activitatii manageriale desfasurate de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

UPDATE 19:04 - Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar.

UPDATE
18:40 - "Ajungem pe fond, la evaluarea propriu-zisa. Vreau sa va spun ca nu neaparat din motive de simetrie, dar evaluarea cuprinde exact 20 de puncte, cate au fost si la procurorul-sef al Directiei National Anticoruptie. Puteam sa adaug mai multe", a declarat Toader, al Ministerul Justitiei.Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca raportul privind activitatea manageriala a procurorului general, Augustin Lazar, este structurat pe cinci capitole si are in total 63 de pagini.

"Raportul este structurat pe cinci capitole, pe cinci parti. Prima parte se refera la baza juridica, temeiul legal. Partea a doua se refera la premizele acestui raport. Partea a treia - la evaluare in sine. Partea a patra - concluzii. Partea a cincea - propuneri. Raportul are 63 de pagini", a declarat Tudorel Toader la Ministerul Justitiei.

"Ministerul Justitiei. 24 octombrie 2018 - orele 18,00 - Sala de Consiliu. Scurta declaratie de presa, prezentarea Raportului de evaluare a activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general de la PICCJ!", a scris Tudorel Toader, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.