Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca nu exista nicio sansa de a se purta un dialog cu seful statului, subliniind ca el nu s-ar prezenta la consultarile de la Cotroceni cu presedintele pe legislatia din domeniul Justitiei.

"Parerile sunt impartite, de aceea suntem in BPN ca sa decidem impreuna si sa votam. Nu gandim toti la fel. Stiti foarte bine ca relatia noastra cu Iohannis este foarte rece de foarte mult timp. Si, vizavi de Iohannis, vorbim de comunicare si dialog intre cele doua parti - s-a stins demult aceasta idee. Prin urmare, sunt colegi de-ai mei, printre care ma aflu si eu, care considera ca nu avem nicio sansa de a purta un dialog cu aceasta persoana. Dar astazi, la BPN, vom decide ce este mai important pentru partid", a declarat Stefanescu, citat de dcnews.ro.

Chestionat in legatura cu faptul ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va merge separat la consultari, raspunsul lui Stefanescu a fost: "Deocamdata, domnul Tariceanu vrea sa vorbeasca despre protocoalele secrete. Poate vrea sa semneze cu domnul Iohannis un pact pe chestia asta - cum facem si cum desfacem ceea ce s-a intamplat inclusiv in mandatul lui. (...) In momentul de fata, noi facem analize pe piata despre un candidat comun la Presedintie - PSD plus ALDE, dar mergem putin separat la Cotroceni".

Stefanescu considera "alianta nu sufera din aceasta chestiune". "Sunt convins si eu si colegii mei ca domnul Calin Popescu-Tariceanu va avea un mesaj foarte clar vizavi de tot ceea ce a gestionat domnul Iohannis de cand este presedinte vizavi de acest mandat", a completat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.