Calin Popescu-Tariceanu a declarat marti seara ca nu are in vedere niciun fel de schimbare in lista ministrilor sai, cu mentiunea ca ministrul justitiei, Tudorel Toader, se bucura in continuare de sustinere din partea sa si a partidului pe care il conduce.
"Nu am discutat acest subiect in cadrul coalitiei, am abordat cu doua-trei saptamani in urma aceasta problema de principiu, i-am transmis colegului Dragnea ca la ALDE nu am in vedere niciun fel de schimbare in lista ministrilor pe care ii avem (...).

Eu am facut o declaratie publica, cu putin timp in urma, cand am declarat fara echivoc ca ministrul Toader se bucura de sustinerea noastra, ca este un ministru foarte bun, ca are performanta, ca a dus nivelul de prestanta al functiei undeva sus cum nu a mai fost in ultimii ani, ca a aratat curaj, determinare, pricepere profesionala serioasa. Nu stiu de unde a aparut aceasta informatie (n.r. - ca nu mai este sustinut de Tariceanu) si o dezmint categoric
", a precizat Tariceanu la Digi TV, potrivit jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.