Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, are numai cuvinte de lauda la adresa sefului statului dupa discursul sustinut in plenul Parlamentului European, calificandu-l drept "un discurs european, de viziune, care arata determinarea Romaniei de a nu abandona valorile europene".

"Klaus Iohannis a demonstrat, inca o data, ca este presedintele care stie sa sadeasca mandria si increderea in Romania. Romania ca aliat, membru UE si tara in care cetatenii romani sa-si doreasca sa traiasca.
Ca om politic, voi urmari ca un presedinte atat de respectat in strainatate sa aiba un guvern care sa transpuna increderea in prosperitate, prin competenta si dedicare interesului national.

Am avut astazi din partea Presedintelui Klaus Iohannis un discurs european, de viziune, care arata determinarea Romaniei de a nu abandona valorile europene.

Unitatea in valori si drepturi, alaturi de securitatea cetatenilor, intr-o Europa care se mobilizeaza pentru un rol mai activ au fost cateva mesaje cheie ale presedintelui Klaus Iohannis.

Din nefericire pentru Romania, daca nu se produce o schimbare in politica interna, se va crea un contrast puternic intre viziunea prezentata de presedintele Romaniei si abordarea incoerenta si provinciala a dnei Dancila si a guvernului, care transmit sub toate formele abandonarea valorilor si a angajamentelor europene", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.